Máte 18 alebo viac rokov?

Tieto sekcie sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosím potvrďte svoj vek.

Produkty

Stelesnenie radosti zo života v talianskom štýle. V hrejivej oranžovej farbe sú ukryté lúče benátskeho slnka, pod ktorými Aperol vzniká a stáva sa neodmysliteľným základom pre jedinečný Aperol Spritz.
DETAIL PRODUKTU
Appleton Estate je najstarší liehovar na Jamajke. Panstvo je pomerne veľké, s rozlohou 11 000 akrov. Úrodu tu zbierajú nielen strojovo, ale aj mačetou. Všetky rumy dozrievajú v sudoch z duba amerického, vďaka čomu má konečný produkt náznak príchute vanilky.

Stanovenie veku sa riadi rovnakými pravidlami, ktoré platia aj pre sladovú whisky z jednej pálenice – uvedený vek musí zodpovedať najmladšiemu alkoholu v zmesi.

DETAIL PRODUKTU
Averna je autentický taliansky bylinkový likér typu amaro (horký likér) na podporu trávenia. Vytvorili ho mnísi z benediktínskeho opátstva Abbazia Di Santo Spirito v sicílskom Caltanissette podľa tajnej receptúry. Receptúru daroval páter Girolamo v roku 1868 obchodníkovi s textilom Salvatoreovi Avernovi, ako ocenenie za podporu obce. Odvtedy Salvatore Averna začal likér oficiálne vyrábať pre svojich hostí.
DETAIL PRODUKTU
Auténtico Nativo pochádza z centrálnej oblasti Panamy Herrera obkolesenej Tichým oceánom na jednej strane a dažďovými pralesmi na strane druhej. Oblasť oplýva úrodnou vulkanickou pôdou, vďaka ktorej má miestna trstina veľmi vysoký obsah cukru a melasa z nej je pre výrobu rumu ideálna.
DETAIL PRODUKTU
Tento rum zreje 5 až 15 rokov v unikátnej verzii systému solera, ktorý kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americkej whisky, sudy, v ktorých najprv zrelo sherry, a sudy, v ktorých bolo uložené portské víno.
DETAIL PRODUKTU
Gin vzniká v 200 rokov starej pálenici. Vyrábajú ho zo 100 % anglickej pšenice v medenom kotlíkovom destilačnom zariadení. Po štvornásobnej destilácii pridajú do destilátu na 24 hodín desať ingrediencií a potom gin destilujú piaty raz .
DETAIL PRODUKTU
Moderný prémiový gin ako stvorený pre novú generáciu jeho milovníkov. Bulldog je jedinečný nielen odvážnym dizajnom, ale tiež chuťou, ktorú mu dodáva 12 rastlinných výťažkov z ôsmich krajín pôvodu. Základný charakter tvoria borievka, angelika, citrón a koriander. Komplexnosť mu dodávajú škorica, kosatec, kasie a mandle, drzú odlišnosť zas mak, ľaliovka, lotosový list a levanduľa. K perfektnej chuti prispieva aj kotlíková destilácia.
DETAIL PRODUKTU
Príbeh haitskej spoločnosti Barbancourt sa začína v roku 1862, kedy francúzsky prisťahovalec Dupré Barbancourt prvýkrát vyrobil rum pomocou destilačných prístrojov typu Charentais, podobných tým, ktoré sa používajú na výrobu koňaku.
DETAIL PRODUKTU
Ani bitter, ani likér …jednoducho Campari. Receptúru vymyslel Gaspere Campari už v roku 1860. Campari čoskoro získalo ohlas aj ako základ pre aperitivo moment, kde sú tradičné drinky z Campari podávané s malými porciami jednoduchých a kvalitných jedál.
DETAIL PRODUKTU
Majitelia tejto tradičnej destilérie, celosvetovo uznávaní predstavitelia tradície, sú oddaní kvalite všetkých svojich výrobkov, podstate a chuti, ktorá odlišuje najlepšiu tequilu vyrábanú v mexickom štáte Jalisco, od ostatných
DETAIL PRODUKTU
Cynar je horko-sladký likér na báze artičoku, známy svojou všestrannosťou a špecifickou chuťou. K dokonalosti ho doviedla tajná receptúra z 13 macerovaných bylín a rastlín.
DETAIL PRODUKTU
Cinzano Bianco je talianská ikona medzi vermútmi s históriou siahajúcou až do roku 1757. Perfekné pre moderné letné koktaily či ako tradičný aperitív.
DETAIL PRODUKTU - vermúty
DETAIL PRODUKTU - šumivé vína
Crodino sa vyrába z vybraných bylín a korenín v meste Crodo v Taliansku podľa pôvodnej receptúry z roku 1965. Je súčasťou talianskeho životného štýlu a aperitivo momentu.
DETAIL PRODUKTU
Ušľachtilé švajčiarske destiláty Fassbind sú po desaťročie povestné svojou vysokou kvalitou. Vyznačujú sa čistou a plnou chuťou. Zrelé maliny z regiónu Walis sú po dobu šesť týždňov macerované a následne starostlivo destilované použitím tradičných postupov.
DETAIL PRODUKTU
Frangelico je taliansky likér z lieskových orieškov, esencie a výťažkov z kávy, kakaa a vanilky. Podľa legendy začali jeho históriu písať pred viac ako 300 rokmi kresťanskí mnísi, ktorí žili v horách v talianskom Piemonte. Ovládali aj umenie destilácie, najmä divoko rastúcich lieskových orieškov a ďalších vzácnych prísad, vďaka ktorým vytvárali receptúry na likéry.
DETAIL PRODUKTU
Fireball Cinnamon Whisky je škoricový likér s 33 % obsahom alkoholu. Vyrába sa z kanadskej whisky starenej v sudoch po bourbone. Príjemne pikantnú chuť mu dodáva prírodná škorica.
DETAIL PRODUKTU
Slávny likér, ktorý v roku 1880 vytvoril Louis-Alexandre Marnier Lapostolle z ušľachtilých koňakov, pomarančovej esencie a ďalších tajných zložiek, ktoré zrenie v dubových sudoch dodalo jemnosť a zaoblenie.
DETAIL PRODUKTU
Gruzignac
Gruzignac je tradičný gruzínsky destilát typickej zlatistej farby a harmonickej chuti, s tónmi čokolády a vlašských orechov. Vyniká čistý, no aj v mixoch s kolou alebo tonikom.
DETAIL PRODUKTU
Los Siete Misterios si zakladá na udržateľnosti. Mezcal vyrábajú iba zo zrelých rastlín agáve. Čakajú, kým rastlina vytvorí, alebo sa chystá vytvoriť kvetnú stonku, čo sa deje tesne predtým, ako agáve odumrie. Srdce agáve – piñu varia 3 - 5 dní v tradičných podzemných peciach z hliny a kameňov. Potom ju drvia ručne vyrobenou drevenou palicou alebo s pomocou chilských koní, ktoré ťahajú tradičné zariadenie zvané tahona.
DETAIL PRODUKTU
Millonario, bohatstvo Peru v odkaze Inkov. Blend rumov, ktorý zrel 10 rokov v sudoch po oloroso sherry, bol vytvorený k výročiu 10 rokov značky ako svieža, aromatická a ľahká verzia sladkastého profilu typického pre Millonario.
DETAIL PRODUKTU
Michter´s je poctou historickému dedičstvu a založeniu prvej americkej whisky spoločnosti v roku 1753.
DETAIL PRODUKTU
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
DETAIL PRODUKTU
Old Smuggler je blendovaná škótska whisky s dlhou históriou, ktorá siaha až do roku 1835. Ide o zmes takmer štyridsiatich obilných a sladových whisky zo škótskych oblastní Highlands, Lowlands a Islay.
DETAIL PRODUKTU
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
DETAIL PRODUKTU
Dodá charakter všetkým koktailom, dokonalá v sviežej SKYYNNY & Sóda: do vysokého pohára naplneného ľadom dávkujte vodku, doplňte sódou a zastreknite grepovou kôrou, ktorú potom vložte do pohára ako ozdobu.
DETAIL PRODUKTU
Likér Tequila Rose vyrábajú zmiešaním tequily s jahodami a smotanou. Ak máte radi krémové likéry obsahujúce tequilu, no potrpíte si na ostrosť, ste na správnej adrese. Krémovú konzistenciu Tequily Rose vyvažuje kyselkavosť, a napriek tomu je sladká.
DETAIL PRODUKTU
Wild Turkey pochádza z vrcholu rovnomenného kopca v meste Lawrenceburg v Kentucky, kde sa vyrába už 75 rokov. Whiskey vzniká za použitia vody z rieky Kentucky, ktorá je prirodzene filtrovaná cez vápenec, pôvodného kmeňa kvasiniek a tajného pomeru kukurice, raže a sladového jačmeňa. 
DETAIL PRODUKTU

UPB Slovakia

Spoločnosť Ultra Premium Brands Slovakia je nezávislým, autorizovaným, dynamickým dovozcom a distribútorom najkvalitnejších a najluxusnejších alkoholických nápojov.
PODPORUJEME ZODPOVEDNÚ KONZUMÁCIU ALKOHOLUwww.pisrozumom.sk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram