Stelesnenie radosti zo života v talianskom štýle. V hrejivej oranžovej farbe sú ukryté lúče benátskeho slnka, pod ktorými Aperol vzniká a stáva sa neodmysliteľným základom pre jedinečný Aperol Spritz.
Rumy A.H. Riise sú známe svojou sladkou a ovocnou chuťou. Užijú si ich nielen skúsení rumári, ale aj tí, ktorí s prémiovými rumami práve začínajú. A.H. Riise pochádza z Panenských ostrovov a vyrába sa podľa pôvodnej receptúry Royal Navy, ktorú v 19. storočí vytvoril dánsky lekárnik Albert Heinrich Riise.
Rum Altabruma z Guatemaly je výnimočný nápoj, ktorý zachytáva divokého ducha tejto krajiny. Vyrába sa z prvotriednej cukrovej trstiny a destiluje sa v tradičných medených stillách. Tento rum zreje vo výške 2300 metrov, čo mu dodáva jedinečnú arómu a komplexnosť chutí.
Appleton Estate je najstarší liehovar na Jamajke. Panstvo je pomerne veľké, s rozlohou 11 000 akrov. Úrodu tu zbierajú nielen strojovo, ale aj mačetou. Všetky rumy dozrievajú v sudoch z duba amerického, vďaka čomu má konečný produkt náznak príchute vanilky.
Stanovenie veku sa riadi rovnakými pravidlami, ktoré platia aj pre sladovú whisky z jednej pálenice – uvedený vek musí zodpovedať najmladšiemu alkoholu v zmesi.
Arran je škótska značka whisky, ktorá pochádza z ostrova Arran v zálive Firth of Clyde. Destilérka bola založená v roku 1993 a prvá produkcia začala v roku 1995. Arran whisky sa vyrába bez pridania karamelu a bez studeného filtrovania, čo zachováva jej pravú chuť. Používa vodu z jazera Loch na Davie, ktorá prechádza prirodzenou filtráciou cez šesť vodopádov. Značka je známa svojimi single malt whisky a špeciálnymi limitovanými edíciami.
Averna je autentický taliansky bylinkový likér typu amaro (horký likér) na podporu trávenia. Vytvorili ho mnísi z benediktínskeho opátstva Abbazia Di Santo Spirito v sicílskom Caltanissette podľa tajnej receptúry. Receptúru daroval páter Girolamo v roku 1868 obchodníkovi s textilom Salvatoreovi Avernovi, ako ocenenie za podporu obce. Odvtedy Salvatore Averna začal likér oficiálne vyrábať pre svojich hostí.
Príbeh haitskej spoločnosti Barbancourt sa začína v roku 1862, kedy francúzsky prisťahovalec Dupré Barbancourt prvýkrát vyrobil rum pomocou destilačných prístrojov typu Charentais, podobných tým, ktoré sa používajú na výrobu koňaku.
Tento rum zreje 5 až 15 rokov v unikátnej verzii systému solera, ktorý kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americkej whisky, sudy, v ktorých najprv zrelo sherry, a sudy, v ktorých bolo uložené portské víno.
Gin vzniká v 200 rokov starej pálenici. Vyrábajú ho zo 100 % anglickej pšenice v medenom kotlíkovom destilačnom zariadení. Po štvornásobnej destilácii pridajú do destilátu na 24 hodín desať ingrediencií a potom gin destilujú piaty raz .
Moderný prémiový gin ako stvorený pre novú generáciu jeho milovníkov. Bulldog je jedinečný nielen odvážnym dizajnom, ale tiež chuťou, ktorú mu dodáva 12 rastlinných výťažkov z ôsmich krajín pôvodu. Základný charakter tvoria borievka, angelika, citrón a koriander. Komplexnosť mu dodávajú škorica, kosatec, kasie a mandle, drzú odlišnosť zas mak, ľaliovka, lotosový list a levanduľa. K perfektnej chuti prispieva aj kotlíková destilácia.
Ani bitter, ani likér …jednoducho Campari. Receptúru vymyslel Gaspere Campari už v roku 1860. Campari čoskoro získalo ohlas aj ako základ pre aperitivo moment, kde sú tradičné drinky z Campari podávané s malými porciami jednoduchých a kvalitných jedál.
Majitelia tejto tradičnej destilérie, celosvetovo uznávaní predstavitelia tradície, sú oddaní kvalite všetkých svojich výrobkov, podstate a chuti, ktorá odlišuje najlepšiu tequilu vyrábanú v mexickom štáte Jalisco, od ostatných
Tequila Centinela bola založená v roku 1904 a bola prvou liehovarníckou spoločnosťou v Arandas v štáte Jalisco. Centinela znamená „ten, ktorý sa má sledovať a udržiavať“. Výrobný proces sa od jej vzniku nezmenil. Spojenie tradície s najmodernejšou technológiou zabezpečuje konzistenciu výrobkov.
Cynar je horko-sladký likér na báze artičoku, známy svojou všestrannosťou a špecifickou chuťou. K dokonalosti ho doviedla tajná receptúra z 13 macerovaných bylín a rastlín.
Crodino sa vyrába z vybraných bylín a korenín v meste Crodo v Taliansku podľa pôvodnej receptúry z roku 1965. Je súčasťou talianskeho životného štýlu a aperitivo momentu.
Ušľachtilé švajčiarske destiláty Fassbind sú po desaťročie povestné svojou vysokou kvalitou. Vyznačujú sa čistou a plnou chuťou. Zrelé maliny z regiónu Walis sú po dobu šesť týždňov macerované a následne starostlivo destilované použitím tradičných postupov.
Fireball Cinnamon Whisky je škoricový likér s 33 % obsahom alkoholu. Vyrába sa z kanadskej whisky starenej v sudoch po bourbone. Príjemne pikantnú chuť mu dodáva prírodná škorica.
Frangelico je taliansky likér z lieskových orieškov, esencie a výťažkov z kávy, kakaa a vanilky. Podľa legendy začali jeho históriu písať pred viac ako 300 rokmi kresťanskí mnísi, ktorí žili v horách v talianskom Piemonte. Ovládali aj umenie destilácie, najmä divoko rastúcich lieskových orieškov a ďalších vzácnych prísad, vďaka ktorým vytvárali receptúry na likéry.
Godet je historická značka koňaku založená v roku 1588 v La Rochelle, Francúzsko, a patrí medzi najstaršie koňakové domy. Známa svojou tradíciou a kvalitou, Godet ponúka prémiové koňaky, ktoré zdôrazňujú jedinečný terroir regiónu Petite Champagne. Značka sa pýši bohatými a komplexnými chuťami, ktoré sú ideálne na vychutnávanie samostatne alebo v koktailoch.
Slávny likér, ktorý v roku 1880 vytvoril Louis-Alexandre Marnier Lapostolle z ušľachtilých koňakov, pomarančovej esencie a ďalších tajných zložiek, ktoré zrenie v dubových sudoch dodalo jemnosť a zaoblenie.
Gruzignac je tradičný gruzínsky destilát typickej zlatistej farby a harmonickej chuti, s tónmi čokolády a vlašských orechov. Vyniká čistý, no aj v mixoch s kolou alebo tonikom.
Los Siete Misterios si zakladá na udržateľnosti. Mezcal vyrábajú iba zo zrelých rastlín agáve. Čakajú, kým rastlina vytvorí, alebo sa chystá vytvoriť kvetnú stonku, čo sa deje tesne predtým, ako agáve odumrie. Srdce agáve – piñu varia 3 - 5 dní v tradičných podzemných peciach z hliny a kameňov. Potom ju drvia ručne vyrobenou drevenou palicou alebo s pomocou chilských koní, ktoré ťahajú tradičné zariadenie zvané tahona.
Millonario, bohatstvo Peru v odkaze Inkov. Blend rumov, ktorý zrel 10 rokov v sudoch po oloroso sherry, bol vytvorený k výročiu 10 rokov značky ako svieža, aromatická a ľahká verzia sladkastého profilu typického pre Millonario.
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
Značku írskej whiskey Proper No. Twelve založil koncom roka 2018 Conor McGregor, známy írsky bojovník MMA. Jej názov je inšpirovaný štvrťou No. 12 v Dubline, kde Conor vyrastal, a vzdáva hold pravým írskym hodnotám a bratstvu. Proper No. Twelve je výnimočná a sofistikovaná whiskey. Je to zmes, ktorá kombinuje najlepšie írske sladové a obilné whisky, ktoré prechádzajú trojitou destiláciou.
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
Alberto Santos Dumont sa narodil v roku 1873 v Brazílii. Bol svetoznámym priekopníkom letectva, vynálezcom, šľachticom, ikonou štýlu a dedičom bohatej plantážnickej dynastie. Značka Santos Dumont je inšpirovaná jeho duchom, vášňou pre slobodu a radosťou z letu. Destiláty vznikajú ako jedinečné zmesi tradičných melasových rumov z Karibiku a Strednej Ameriky a brazílskej cachaçy z čerstvej šťavy cukrovej trstiny.
Dodá charakter všetkým koktailom, dokonalá v sviežej SKYYNNY & Sóda: do vysokého pohára naplneného ľadom dávkujte vodku, doplňte sódou a zastreknite grepovou kôrou, ktorú potom vložte do pohára ako ozdobu.
Likér Tequila Rose vyrábajú zmiešaním tequily s jahodami a smotanou. Ak máte radi krémové likéry obsahujúce tequilu, no potrpíte si na ostrosť, ste na správnej adrese. Krémovú konzistenciu Tequily Rose vyvažuje kyselkavosť, a napriek tomu je sladká.
Wild Turkey pochádza z vrcholu rovnomenného kopca v meste Lawrenceburg v Kentucky, kde sa vyrába už 75 rokov. Whiskey vzniká za použitia vody z rieky Kentucky, ktorá je prirodzene filtrovaná cez vápenec, pôvodného kmeňa kvasiniek a tajného pomeru kukurice, raže a sladového jačmeňa.
Spoločnosť Ultra Premium Brands Slovakia je nezávislým, autorizovaným, dynamickým dovozcom a distribútorom najkvalitnejších a najluxusnejších alkoholických nápojov.