Stelesnenie radosti zo života v talianskom štýle. V hrejivej oranžovej farbe sú ukryté lúče benátskeho slnka, pod ktorými Aperol vzniká a stáva sa neodmysliteľným základom pre jedinečný Aperol Spritz.
Appleton Estate je najstarší liehovar na Jamajke. Panstvo je pomerne veľké, s rozlohou 11 000 akrov. Úrodu tu zbierajú nielen strojovo, ale aj mačetou. Všetky rumy dozrievajú v sudoch z duba amerického, vďaka čomu má konečný produkt náznak príchute vanilky.
Stanovenie veku sa riadi rovnakými pravidlami, ktoré platia aj pre sladovú whisky z jednej pálenice – uvedený vek musí zodpovedať najmladšiemu alkoholu v zmesi.
Tento rum zreje 5 až 15 rokov v unikátnej verzii systému solera, ktorý kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americkej whisky, sudy, v ktorých najprv zrelo sherry, a sudy, v ktorých bolo uložené portské víno.
Moderný prémiový gin ako stvorený pre novú generáciu jeho milovníkov. Bulldog je jedinečný nielen odvážnym dizajnom, ale tiež chuťou, ktorú mu dodáva 12 rastlinných výťažkov z ôsmich krajín pôvodu. Základný charakter tvoria borievka, angelika, citrón a koriander. Komplexnosť mu dodávajú škorica, kosatec, kasie a mandle, drzú odlišnosť zas mak, ľaliovka, lotosový list a levanduľa. K perfektnej chuti prispieva aj kotlíková destilácia.
Príbeh haitskej spoločnosti Barbancourt začína v roku 1862, kedy francúzsky prisťahovalec Dupré Barbancourt prvýkrát vyrobil rum pomocou destilačných prístrojov typu Charentais, podobných tým, ktoré sa používajú na výrobu koňaku.
Ani bitter, ani likér … proste Campari. Receptúru vymyslel Gaspere Campari už v roku 1860 a Campari čoskoro získalo ohlas aj ako základ pre aperitivo moment, kde sú tradičné drinky z Campari podávané s malými porciami kvalitných jednoduchých jedál.
Crodino sa vyrába z vybraných bylín a korenín v meste Crodo v Taliansku podľa pôvodnej receptúry z roku 1965. Je súčasťou talianskeho životného štýlu a aperitivo momentu.
Ušľachtilé švajčiarske destiláty Fassbind sú po desaťročie povestné svojou vysokou kvalitou. Vyznačujú sa čistou a plnou chuťou. Zrelé maliny z regiónu Walis sú po dobu šesť týždňov macerované a následne starostlivo destilované použitím tradičných postupov.
Slávny likér, ktorý v roku 1880 vytvoril Louis-Alexandre Marnier Lapostolle z ušľachtilých koňakov, pomarančovej esencie a ďalších tajných zložiek, ktoré zrenie v dubových sudoch dodalo jemnosť a zaoblenie.
Gruzignac je tradičný gruzínsky destilát typickej zlatistej farby a harmonickej chuti, s tónmi čokolády a vlašských orechov. Vyniká čistý, no aj v mixoch s kolou alebo tonikom.
Millonario, bohatstvo Peru v odkaze Inkov. Blend rumov, ktorý zrel 10 rokov v sudoch po oloroso sherry, bol vytvorený k výročiu 10 rokov značky ako svieža, aromatická a ľahká verzia sladkastého profilu typického pre Millonario.
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
Rum sa vyrába podľa starej receptúry zo špeciálnych zásob, pomocou macerácie ovocia a korenín, vrátane vanilky, čerstvých sliviek a hrozienok, ktorých kombinácia evokuje chute dezertov mestečka La Antigua.
Dodá charakter všetkým koktailom, dokonalá v sviežej SKYYNNY & Sóda: do vysokého pohára naplneného ľadom dávkujte vodku, doplňte sódou a zastreknite grepovou kôrou, ktorú potom vložte do pohára ako ozdobu.
Wild Turkey pochádza z vrcholu rovnomenného kopca v meste Lawrenceburg v Kentucky, kde sa vyrába už 75 rokov. Whiskey vzniká za použitia vody z rieky Kentucky, ktorá je prirodzene filtrovaná cez vápenec, pôvodného kmeňa kvasiniek a tajného pomeru kukurice, raže a sladového jačmeňa.
Spoločnosť Ultra Premium Brands Slovakia je nezávislým, autorizovaným, dynamickým dovozcom a distribútorom najkvalitnejších a najluxusnejších alkoholických nápojov.